Choi

Jag valde att träna för Sofie Regnell för att snabbt få resultat och därefter skapa bättre förutsättningar för att bli motiverad av att själv fortsätta med min träning

 

Mitt mål var att i mitt aktiva vardagsliv hitta motivation och kunskap till att kunna prioritera min träning som en del av min vardag för ett långsiktigt välmående. På kortare sikt hade jag som mål att gå ner i vikt och förbättra min hållning. 

 

Upplägget på träningen med Sofie har varit intensivt och utmanande på ett roligt sätt. Sofie har variation och tydlighet i sina pt- pass vilket gjort att jag lärt mig mycket , jag trodde aldrig att jag skulle säga "att träning är roligt" men det har det verkligen varit. Sofie hittade ett sätt att utmana mig på som drev mig framåt, men vi har samtidigt skrattat mycket ihop.  Jag känner mig nu inte alls orolig för hur det ska gå när jag nu efter våra veckor av pt- träning ska träna själv. 

 

 

Tillsammans toppade Sofie och jag formen inför VM"

 

Eftersom jag känner Sofie personligen så vet jag att när hon ger sig in i något gör hon det med 110% och med ett stort engagemang. Även i hennes yrkesroll som personlig tränare finner vi dessa egenskaper. 

 

Jag har också förstått under min tid som jag arbetat med Sofie att ett PT- pass inte bara pågår under de timmarna vi träffas utan man märker tydligt hennes förberedelser, tydlighet och syfte med träningen som ligger bakom varje pass vi har ihop. 

 

Träningen och upplägget visar utveckling och ger resultat efter mina behov och målsättning.
Sofie har stor variation av övningar och individanpassar träningen för att jag ska nå högre.

Resultaten av träningen är många, jag orkar mer fysiskt med mina barn hemma, och jag känner att jag fått en mycket bättre hållning eftersom vi arbetat mycket med bålstabilitet. Mitt midjemått har markant minskat och jag ser och känner mig mycket slankare och fastare eftersom jag också fått mer muskler. 

Jag känner mig märkligt nog mindre stressad nu fastän jag tränar 3-4 gånger i veckan. 

 

Vi har haft pt- timmar både inomhus och utomhus, mycket av övningarna kan jag ta med mig och genomföra även utanför gymmet. 

 

Sofie är lyhörd och förstod ganska snabbt hur hon kunde pusha mig under ett hårt träningspass. Jag har sett fram emot träningsdagarna och Sofie har varit inspirerande hela tiden. 

 

Nästa sommar ska jag visa Sofie mer  :)

 

Choi

Sandra * pt-elit

Hennes närvaro, glädje och energi gör mig motiverad att träna ännu hårdare. Jag känner mig bekväm och säker i gymmet när vi har träning ihop, hon vet vad hon gör. 

 

Sofie har mycket kunskap och ett intresse för idrott, motion och hälsa som aldrig tar slut. Men det gör också henne till den hon är eftersom hon själv aldrig slutar utvecklas, provar nya saker och blir bättre i det hon vill förmedla. 

 

Jag trivs enormt bra med Sofie som personlig tränare, hennes engagemang som tränare gör att jag som kund kan ge ännu mer när det gäller som mest. 

Sandra