sluttampen 

De sista veckorna av graviditeten är en resa som går väldigt mycket upp och ner. Ena stunden känner jag mig så stark, rörlig, kan träna bra, rör mig bra, fantastisk och älskar det, nästa stund har jag inget självförtroende, gråter lätt, ont i ryggen, som en flodhäst och tröttast i hela världen. HORMONER är ju en anledning, kroppen arbetar dygnet runt med graviditeten. Jag kan definitivt inte klaga, så tacksam över min kropp och dess kapacitet samt hur mycket träning jag kan göra. Kontrollen på den inre aktiveringen finns fortfarande där och det känns så häftigt att själv kunna få praktisera sin egen kunskap på sig själv och som #certmammamagetränare blir ju det en resa i viktig egen erfarenhet. 

Veckans övning: 
Armhävning på box, det är ett bra alternativ för att lättare kunna behålla den inre aktiveringen eftersom belastningen i armhävningsposition är stor. Så fort du skulle tappa din aktivering är övningen för tung. På bilden aktiverar ajg innan jag gör en armhävning, jag ska kunna hålla positionen genom hela övningen. Att ta speglarna till hjälp är ett viktigt tips. 

Anpassa alltid övningarna efter din egen kropp. 
Följ mig gärna för mer tips och träning på min instagram mammatraning_ 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-