anpassad gravidträning 

Att kunna träna under graviditeten känns helt underbart, kroppen är fantastisk. Man blir tröttare denna gång (nadra graviditet) samt mer ont i ryggen, mycket tror jag beror på att man redan har en liten hemma som kräver mycket av en och det blir mindre sömn och fler lyft. Jag är glad för den träningen jag kan få till och att jag orkar. Det är inte dags nu att utveckla min träning eller mina mål, jag tränar för att jag och bebisen i magen ska må bra och känna oss starka tillsammans. Mitt största fokus med träningen att kunna kontrollera varje övning speciellt inifrån, alltså från den inre magmuskulaturen och dess teknik. Ovan är en anpassning från tre övnigar, som sagt kroppen arbetar redan hårt av att bara vara gravid. Vecka 33, Week 33. 

Anpassning: 
Squat - utan någon vikt, endast kroppsvikt
Burpees - ja som ni ser vet jag inte om man får kalla det "burpees" det är i vanliga fall min favorit övning och här anpassad med att vandra ut med ett ben i taget för att inte en ända gång tappa magen och den inre kontrollen 
Steptouch - en förenklad "boxjump", jag går istället upp och ner på boxen 

Idrottsglädje - Sofie
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-