Mammababy är igång igen 

Idag startade mammababyträningen igen efter sommaruppehåll, härligt att möta nya förväntasfulla mammor och bebisar på passet, även de mammor som gick förra terminen. Jag visste inte riktigt hur min egen kropp skulle kännas eftersom jag nu är gravid i vecka 32, men kändes bra både som instruktör men framförallt i min egen kropp. Mammababypasset är ju perfekt även som gravid eftersom fokus handlar om att bli stark #inifrånut och att kontrollera och hitta tillbaka till en stark inre cylinder av bäckenbotten muskulatur samt inre magmuskulatur. Kändes topp att vara tillbaka, hoppas det går några veckor till innan det är dags för bebis att komma ut. Roligt att möta några kända ansikten från föreläsningarna jag haft på BVC. 
Det känns fantastiskt att få motivera och sprida kunskapen kring #mammamage och inriktad träning för att stärka mammorna. 

Har du frågor om passet eller är intresserad av att veta mer, maila mig gärna: sofie@hta.se

Följ gärna mitt instagramkonto: @mammatraning_ 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-