Föreläsning på BVC 

Idag träffade jag mammor på BVC, jag höll en föreläsning och kortare workshop kring mammamageträning. Om varför aktiveringen är så viktig både under graviditet och efter förlossning. Samt att det aldrig är för sent att börja. Det var verkligen jätte roligt att få möta dessa mammor, och känns underbart att få ge ut informationen och sprida denna kunskap för att kunna hjälpa till att fler kvinnor får en hållbar, mer aktiv vardag och starka välfungerande kroppar. 

Jag ser fram emot nästa tillfälle jag ska vara där igen. 

"Stark innifrånut" 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-