Sun´s out Bumb´s out 

Blessed! Det känns obeskrivligt och fantastiskt. Är gravid igen, nu i vecka 20. Tänk att halva tiden har passerat redan. Har varit tufft den första tiden, helt annan anpassning av livet med den lilla där hemma, inte samma sömn, tröttheten, omställningen, hormonerna och förändringen av kroppen. Nu börjar det mesta lägga sig och jag letar efter och söker min gravidglow ;)

Men jag känner mig fysisk stark, kan hålla igång min kropp och arbetar mycket med bäckenbottenknip samt aktivering av djupa/inre magmuskler. Den medvetenhet och kunskap jag har nu i denna graviditet är ju helt annorlunda mot den förra, det ska bli så spännande att se hur min kropp förändras denna gång samt hur länge i graviditeten jag känner jag kan ha kontoll på dessa muskler #starkinifrånut 

Min kropp är annorlunda, jag är svagare i rygg men starkare med aktiveringen. Jag hoppas kunna träna och vara aktiv lika länge denna gång, sista passet innan förra förlossningen blev två dagar innan. Jag har anpassat träningen ganska tidigt med övningar som jag vet är anpassade samt stärkande inför , under och efter förlossning. 
Träningen nu ska vara att bibehålla och en inre fokus, aldrig arbeta med utveckling av din träning under en graviditet. Kroppen arbetar redan på en hög nivå av den förändring som sker i din kropp. 
Jag riktar in mig på mitt och barnets välbefinnande. Dock ska man heller inte vara rädd för att ta i lite, med rätt övningar, genom att lyssna på sin kropp och veta på vilket sätt man kan utmana utan att skada sig. 

Det här är en resa, en ny resa, häng med!

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-