Hjälp på Mammababy 

Foto: Joakim LIoyd Raboff Foto: Joakim LIoyd Raboff

Idag fick min son själv komma tillbaka till mammababyträningen och mitt pass. Han fick ju vara med vid flertalet träningar när han var liten och innan han kunde krypa för sen var det svårt att få någon träning gjord, mest jaga honom annars ;) Det blir även stimulans för bebisarna, mycket att titta på, andra bebisar, musik och glada mammor. Kommer själv ihåg att min son gjorde två av sina utvecklingssteg just på plats på de mammababypass jag själv gick på. 

Men som sagt idag fick jag ha med honom på passet igen, defenitivt inte optimalt när man är instruktör men oj vad roligt att han hade. Sprang runt där och lekte med bollar och material och hade hur kul som helst. Självklart blev det svårare för mig att hålla full fokus på passet men gick verkligen över min förväntan och mammorna upplevde att det blev ett bra pass, härligt att ha sin lilla hjälpreda med. 

Den glädje man får tillbaka av mammorna är fantastisk, att man får möjligheten att sprida kunskapen och motivationen att träna sig stark inifrånochut och vad de kan ge individen är något av det som gör att man brinner så för det här, att få vara den personen som ger dem det. Tack för er glädje och feedback ni ger tillbaka. 

En mamma kom fram och sa: 
- tack för helt fantastiska pass och det ni lärt mig, jag hade helt tappat motivation, mig själv, min kropp när jag äntligen tog steget att komma hit till era pass, ni har varit så inspirerande och verkligen hjälpt mig. Jag har lärt mig så många nya saker om min egen kropp, lärt mig acceptera den på många sätt, jag känner mig stark i vardagen och inifrån och vet nu hur jag ska arbeta vidare för att bli ännu starkare samt framförallt den motivation varje dag jag hittat att vilja träna, utvecklingen jag känner är obeskrlvlig 

Tack för att du delade med dig av din upplevelse och dina ord till oss. 
#inspiration 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-