MammaMage - äntligen 

Äntligen! Det är dags att gå Mammamage- utbildningen. Jag är så taggad. Katarina Woxnerud har skapat detta koncept och även den app vi rekomenderar på våra pass #mammamage. Full fokus och kunskap om hur man ska arbeta för att komma tillbaka efter förlossningen med att bli stark #inifrånut men huvudsyfte på funktion och hälsa samt individ. Att motverka diastaser och stärka upp magens intre muskulatur som slås ut vid en graviditet och komma tillbaka till en funktionell kropp. 

Mitt intresse har ju blivit jätte stort för det här sedan jag själv blev gravid och fick barn, kan inte få nog av denna kunskap samt utvecklas inom ämnet. Vill också kunna få vara med och sprida kunskapen till andra kvinnor och hjälpa till att få ut informaiton om hur viktigt det är och att kvinnor ska våga stå upp och få hjälp med de komplikationer man kan råka ut för i med sina graviditeter och förlossningar/kejsarsnitt. 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-