instruktörspreggo 

Det var viktigt att fortsätta träna det jag tycker är kul, jag höll kvar vid mina pass ända fram till slutet. Men jag anpassade, jag har turen att själv ha så mycket kunskap kring träningen att det var lätt för mig att hitta alternativ till övningar, men samtidigt kunna behålla min träningsidentitet. Att kunna vara instruktör långt in i graviditeten kändes fantastiskt, långt om länge visste ingen att jag var gravid. Det var dock skönt när jag berättade att så var det och den respons man fick, härlig egoboost. Min lilla hemilghet. Fler gånger kom jag på mig själv att småle under ett pass, känslan av att vara där och då, kunna träna, kunna använda min kropp och samtidigt veta att ett liv växte där inne, flera gånger fick jag knipa mig själv, det är sant, jag mår fysiskt bra, jag har tur och jag får känna mig stark. 

Under sommaren gick jag och en nära vän på gravidträning i parken, det var roligt att ta del av hur andra instruktörer arbetade med gravidträningen samt inspirerande för mig att arbeta vidare med senare. Bäst av allt var att få gå tillsammans med en vän, att få göra det ihop, och med många fler i samma situation.
Härlig tid under sommaren och i andra trimestern. 

Dock ska jag tillägga att även jag hade dåliga dagar, självklart, man var helt slut ibland, toktrött och omotiverad. De dagar jag ändå kom till tärningen kändes det nästan alltid riktigt bra efteråt, men ibland fick man också acceptera trottheten och att kroppen behövde vila. Balans är mitt favorit ord, att hitta rätt bals är det viktigaste. 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-