var ska jag börja ... 2016 

träning under graviditet träning under graviditet

Hej, det blir det första jag får fram! Det andra jag får fram, är 
- var ska jag börja? 

Den 5 november 2015 förändrades mitt liv, jag blev MAMMA, helt fantastiskt, otroligt, speciellt, obeskrivligt och framförallt som jag alltid beskriver det mest, MAGISKT, min son, min stjärna. 

Dock långt innan den 5 november startade min resa, vår resa, resan innan vi blev föräldrar, en graviditet, en liten människa som växte inom mig. Närmre bestämt den 27 februari 2015 blev du till, lilla fina älskade människa. 

Jag har så mycket tankar, så mycket känslor, så mycket uppleverlser av den här tiden, det senaste året nästan ett och ett halvt tillbaka, man pratar om att hoppa fallskärm eller andra delar som ger en kickar i livet, att få bli mamma är det största som hänt mig - vilken KICK. 

För tre dagar sedan, den 5 augusti blev min son 9 månader, såklart undrar man hur det är möjligt och var tiden blivit av. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om min upplevelse att ha fått bli mamma, min oändliga så starka och intensiva kärlek till min son, förlossningen, den första tiden, alla känslor, allt som är svårt, starka oron, det mest magiska, ja listan kan göras lång, men i min blogg, mitt forum, min hemsida handlar det om träning, hälsa och livsstil. 

Under den här perioden växte det fram ett stort intresse för träning under graviditet samt efter förlossningen, inte så konstigt när man som jag redan innan brinner för allt vad träning och hälsa innebär. Jag har lärt mig så mycket, kroppen är fantastisk, min kropp överraskar mig igen, vilken kraft, vilken återhämtning, vilken upplevelse. 

Följ med - #postpreggo 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-