2015 - att hitta min balans 

Som alltid undrar jag var tiden blir av? 
Att prata om tid dag ut och dag in är något jag skulle kunna göra! Men varför? Det handlar ju inte om var tiden blir av utan om prioriteringar! Det är det svåra när man helst bara vill göra ALLT. 
Min underbara vän säger ju alltid: 

"Jo man kan göra ALLT man vill, det handlar bara om att planera och prioritera"

Det ligger ju något i det, gillar tanken och kopplingen såklart till de förutsättningar man har och möjligheter i livet. 

Älskar på något sätt tanken på att ett helt nytt år står framför en, nya utmaningar, nya mål. #gillar 

#300pass var ju målet och en utmaning 2013, som jag uppnådde, 2014 startade jag samma mål, dock mer i syfte att motivera andra att klara det och att hålla igång sin träning hela året, roligt att kunna inspirera andra och i grupp motivera, dock blev det mer segt för mig själv att hålla igång drivet året efter, det är tecken på att när man redan nått ett mål blir det inte samma sak att driva igenom det igen! Nya utmaningar och ny utveckling! Dock blev ju min push den respons jag fick från er andra, tack! Grymt jobbat alla som kämpade efter sina #300pass 2014, jag är så imponerad! 

Men NU, 2015 , vad är måelet detta året? Som sagt redan inne i februari, och ja, inte alls stressad av det, just stress är något jag ska arbeta mycket med 2015, att få bort stressen och hitta mer BALANS! Jag känner redan jag kommit långt då jag redan 2014 tog tag i det, ändra vanor, förändring, våga säga nej, lyssna på min kropp, osv är utmaningar för mig detta år! Att ändra en livsstil är inget man gör över en dag, men varje steg bygger en trappa upp till toppen!
Jag känner redan att jag mår mycket bättre av de steg jag tagit. 
När jag mår bra själv, har man också mer att ge till andra!

Tränignen går riktigt bra, att verkligen få ha tid att själv träna så mycket som jag vill, gör att jag hittar mer balans, det gör också att jag är en bättre tränare, lärare, instruktör, och medmänniska för de viktiga personerna runt omkring mig. 

Faktorer som påverkar BALANS i livet, 2015 års utmaning - att hitta MIN balans! 
Jag är redo ... 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-