Januari , #300pass

Oj, vilket gäng! Gruppen för #300pass utmaningen ökar hela tiden och det är super kul att se allas driv att nå sina mål. Gruppen behövs , eftersom jag kört utmaningen redan 2013 och är inne på andra året vet jag hur det såg ut efter mars månad, då försvann en del från utmaningen, så i år ställer jag mig frågan, hur ska man arbeta för att hålla kvar motivationen, drivet, och idrottsglädjen att fortsätta hålla igång sina träningar? Hur ska vi arbeta bort januari syndromet?

Några saker vill jag säga, det är att året är långt, skulle man tappa en vecka finns det möjlighet att ta igen tid. Att göra 300 pass är runt 6 pass i veckan det är väldigt många, ge dock inte upp, om man inte skulle nå 300, ha i tanken hur många kan du nå? Det är som sagt vanligt att man går ut för hårt i början av utmaningen, vilket är okej när man känner sig mycket motiverad, det man måste tänka på är att det kanske inte håller hela vägen igenom, det är då man inte får lägga av helt. Samt lyssna på din kropp, genom att gå ut för hårt kan ibland leda till skador och dessa vill vi undvika. Var medveten om att träningen går upp och ner och så också motivation och drivet. Att någon gång få ihop 2 pass en vecka istället för 6 pass är bättre än att man lägger av helt! Se till och njut av de passen du gör och har gjort hela tiden, istället för att lägga fokus på de passen du missade eller inte gjorde. Se framåt och stanna positiv genom hela utmaningen. Planeringen av din träning är också en viktig del, lägg upp veckoplaneringar av hur det ska se ut. Man måste prioritera sin träning för att det ska gå ihop. Lägg in olika pass som tar oilka tid och varierar din träning. Håll fokus på dina mål.
Hälsa och välbefinnade samt glädje med din träning måste vara ledord genom hela året!

Så ja vad säger man, januari har redan gått och det är 1 februari idag! Själv har min första månad inte blivit som jag velat, jag har nästan lust att skylla på tid, hmm kan jag göra det? Nej, det kan jag inte! Jag vet ju mycket väl att min egen fokus och planering för att få struktur fungerar men just nu har det bara inte gått riktigt. Dock har jag redan lagt planeringen för februari och jag vet att det kommer gå ihop bättre. Din livssistation påverkar så klart din planering och mitt arbete har varit upp över mina öron denna månad! Det viktiga för mig nu är att jag ser framåt, jag vet att det här ska gå ändå, jag ser tillbaka på januari på sättet, att så många pass som jag ändå fick in är jag mycket glad för, som sagt, se till och njut av de passen du gör och har gjort, istället för att lägga fokus på de passen du missade eller inte gjorde.
16 pass i januari, nu ser jag fram emot att rocka februari med er!

Att rocka februari gör jag genom att köra ett pt- pass med fantastiska Sandra nu vid lunch och sedan besöka den nya crossfitfabriken nere i västra hamnen, spännande!

hur många pass blev det för er i januari?

Tagga era bilder på instagram #300pass och gå med i facebookgruppen #300pass 2014

Keep up your good work!

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-