#300pass , utmaningen i hamn :)

Mission completed :) Idag gjorde jag mitt 300 pass, vilka fantastiska träningsdagar jag har haft här i Australien! Helt underbart att få avsluta utmaningen med Tal och alla våra pass ihop. Många minnen som kommer tillbaka :) Pull ups nere vid skön, magiska löprundor på stranden, grit i trädgården vid poolen, pt sessions i gymmet och morgon promenader uppför bergen är bara några av de pass vi haft.
Fantastiska Australien!

Ett år har gått, jag kan knappt förstå hur fort det gick? Wow det känns så himla bra att jag klarade min utmaning jag satte upp med mina 300 pass detta år. Rock it :)

Ännu roligare har det varit att få inspirera så många andra till fler träningspass detta år och att ni varit med i utmaningen! Tillsammans har vi motiverat och peppat varandra för att nå vårt mål.
Jag blir glad när jag kan inspirera andra!!
Tack alla som varit med i utmaningen detta år, det viktigaste för alla var inte alltid att nå upp till dessa 300 pass utan känslan av att vi var ett gäng som kämpade ihop och som drev vår träning till en högre level och fler träningspass detta år!

Kanske blev det 100 pass, 200 eller 300?

Keep up your good work :)

så nu är frågan, vem är med på utmaningen nästa år?
300pass 2014? ;)

Idrottsglädje -Sofie 


INSPIRATION AUSTRALIEN
gott nytt år

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-