Taggad, redo och exited

Dags, idrottsdag med eleverna hela dagen imorgon och jag är taggad till tusen. Härligt att se deras nervösitet men också deras vilja att prestera. Ska verkligen bli kul! Mycket ligger bakom och nu vill man bara att allt ska klaffa under morgon dagen. Det tror jag säkert och om inte får man plocka fram sin flexibla lärarsida och helt enkelt lösa det på plats! No worries! Gillar samarbete och fulla dagar där varje minut ska klaffa och många elever är involverade! Kul när åk3 ska hjälpa åk 1 och när de står inför nya utmaningar. Ser också fram emot att ge allt i slutet av dagen och se eleverna så trötta i kropparna vilket är en bra känsla inför utvecklingsarbetet och träningsläran som sedan startar. Viktig att de lär sig hur och på vilket sätt de kan öka sin fysiska förmåga och olika fysiska kvaliteer och framför allt förstå vad det innebär för deras framtid, välbefinnande i ett livslångt lärande! Nu kör vi!! 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-