#300pass, november

Jag säger det igen! Men var blir tiden av! November månad och vi har endast två månader kvar av årets utmaning att göra 300 träningspass på ett år! Oktober var en riktig bra tränings- månad, kom ikapp de passen jag låg efter och tränade många dubbelpass, även också trippelpass, dock kanske man får tänka efter ibland när det blev lite följder av ont i mina knä, vilket nu känns bättre dock! Lyssna på kroppen och träna med hjärnan brukar vara ett bra tips när man taggar igång. Mycket GRIT har det blivit, både som min egna träning men också som instruktör! Just love it! 

"the moment you are ready to quit, is usually the moment right before the miracle happens, 

Don´t give up"

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-