SuperSaturday Stockholm 2013

GRIT- Strength SuperSaturday Filmning Globen 2013, innan highfive med Les Mills Jr :) GRIT- Strength SuperSaturday Filmning Globen 2013, innan highfive med Les Mills Jr :)

Ja var ska jag börja? Super Saturday var fantastiskt. Vilken upplevelse och vilken ny inspiration. Helt galen Kick att i Globen med 2000 andra träningsfreak få köra framtidens release i GRIT strength, även Bodypumpen var häftigt men känslan av sina egna klasser och med våra "idoler" på scen var något magiskt. WoW! Nästa år är ett måste och jag längtar redan. Från hela världen åkte instruktörer, och skapare av detta fenomen, LesMills, koncept, vad ska man säga om denna sekt? 

Det är så stort och det är samma var man än vänder sig i världen, i helgen stod vi dock alla samlade på exakt samma ställe , i lilla Sverige och i lilla Stockholm men i stora Globen. Alla möten, alla endorfiner, alla skratt, all svett, och all underbara idrottsgjädje, det fullkomligt sprutade ut ur oss alla av sötmans passion för träning och gemenskap. 

Tobias och jag sprang runt som galana 20 åringar kändes det som ibland och jagade möten, känslor, träningstid, och nya intryck och inspiration. Jag kan inte sluta smila, och idag är det torsdag! Wow, vilken kick man får. 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-