GRIT - Strength , JADÅ!

GRIT - strenght

Wiiihoo! Första filmningen är äntligen gjord för min licens i GRIT- strength, så glad! Det är så himla roligt! Tack mina kära vänner och instruktörer för att ni ställer upp och är med på mina pass nu innan det läggs ut på höstschemat! Då hoppas jag ni är med och tränar i vårt GRIT- team! Rocka ett underbart hög intensivt pass, känn din utmaning och ur du förbättras efter varje gång. Våga utmana och nå topparna du är ute efter, då ser vi resultat. Det är så bra att se sig själv på filmen, man ser vad man gör bra och vad man kan förbättra. Jag har lärt mig jätte mycket av första filmningen och ska fortsätta öva för att sätta det riktigt bra! Litet smakprov, filmen ovan :) 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-