Vilken termin, juli redan ...

Pust! Tidsbrist och ett sant nöje! Är nog några ord som kan sammanfatta april, maj och juni. Var ska jag börja? Jag har nog aldrig arbetat så mycket någonsin som dessa tre månader! Det blev helt enkelt lite för mycket och jag har haft svårt att hinna med allt jag tagit för mig. Ännu mindre tid till att skriva om det, men oj så mycket nya idrottsaktivitetet och upplevelser jag haft. Tänkte därför att jag skulle under sommaren använda min tid till att sammanfatta dess olika delar i lite nya inlägg. Kan vara bra att rensa ut och nu stanna upp och fundera igenom 3 galna månader som ju passerat i hejdundrande fart. Men nu har jag precis kommit hem från 10 dagars total avslappning, jag kan bara säga att det var välbehövligt och fantastiskt underbart! Så mycket mer energi man kommer hem med!

Sommaren är här ...

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-