300 pass, vi är halvvägs!

Invigning av vår nya sal på HTA maj 2013 Invigning av vår nya sal på HTA maj 2013

300 pass! Vi har kommit halvvägs, WOW! Hur har det gått för er ?? Idag är det 1 juli och vi har haft utmaningen i exakt 6 månader! Vem är fortfarande med i utmaningen? Det är nu vi behöver varandras pepp och stöd ännu mer, vi kan inte ge upp än, 6 månader kvar på oss att uppnå våra 300 pass! Kanske är det nu några nya som vill vara med oss och köra 150 pass innan 1 januari? Vad säger ni? Berätta vad som motiverar och driver er till träningen? Hur ser era mål ut? Har ni delmål på vägen? Glöm heller inte att fortsätta tagga våra #300pass på instagram, där kan vi följa varandras träningsväg till målet genom härliga träningsbilder :) 


Min väg fram till nu har varit upp och ner men mest upp måste jag ändå säga, januari och februari var absolut mina bästa månader, så mycket jag tränade då, har jag nog aldrig gjort, det gav också de resultat jag ville och de mål jag satt upp träningsmässigt att nå till efter sista mars, helt underbar känsla att nå det man strävar efter. Viktigt för mig i min träning att sätta mål och därefter bygga upp och göra program för att nå dit, det ger en extra kick att se resultat samt veta varför man gör en viss typ av träning, dess syfte och dess tanke för att skapa en bra helhet i min träning. I april, maj och juni fick jag väldigt mycket att göra och jag var väldigt involverad i att träna andra på olika sätt i med mitt arbete och min livvstil, då min egen träning fick stå lite mer till sidan, dock fick jag istället vara mer effektiv på mina egna pass och planera väldigt nog för att få tiden att räcka till. Idag är jag uppe i 142 pass på min väg till mina 300 pass, jag hade ju önskat att jag gjort 8 pass till innan 1 juli, så man varit uppe i 150 pass nu när vi går in i fas 2, men samtidigt vet jag att sommaren är en underbar tid att träna på så jag tror inte det tar många veckor innan jag ligger några pass före istället för efter i min utmaning att nå 300 träningspass innan 1 januari 2014. 

Vem har kommit upp till 150 pass? 

Kör hårt vänner, 6 månader kvar i vår utmaning! 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-