Tid

Tid, varför räcker den inte till? Det är mycket nu, mer än vanligt då!?! Ibland undrar jag hur jag orkar med allt jag håller på med. Men jag vet varför, det driver mig, jag har kul, jag mår bra, jag får mycket tillbaka av andra, jag utvecklas hela tiden och jag når mina mål. Det är därför, MEN ibland önskar jag att dygnet hade 48 timmar, så hade jag kunnat fylla även dessa. Men man måste stanna upp ibland, andas, tänka efter och bara "vara". Njuta av stunder med familj & vänner, naturen, över god mat eller en lugn söndag. Det ger ännu mer energi till livet och kroppen! Jag söker just idag mer balans och harmoni, det är viktigt så att bägaren inte rinner över. 

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-