50 pass Boom!

Wiihoo! Känns riktigt bra! Idag körde jag pass nr 50! Alltså 1/6 del av utmaningen avklarad 17 februari! Yeah! Kroppen känns riktigt bra och det är härligt med den förändring man kan känna och se. Dock måste jag säga att min kosthållning försämrades i februari nu igen. I januari hade jag en riktigt bra månad med bra kostplanering som är så viktig precis som återhämtningen för att få in alla triangelns delar för bästa resultat och välbefinnande! Hoppas att kunna ladda om och få med det igen. Inget att skylla på men hur vardagen ser ut spelar ofta en stor roll med hur man hinner med och och får in bra planering av kosten, med matlådor och mellanmålen för att hålla en jämnare blodsockernivå och intag av energi! Men 50 pass idag glädjer mig! Boom! 

 

Idrottsglädje - Sofie 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-