Friluftsdag - Vallåsen

Igår klappade mitt idrottslärarhjärta lite extra! En hel dag med 100 elever på Vallåsen och skidåkning! Underbart! Men rätt tufft också, tar sin tid att organisera och man vill ju allt ska stämma och gärna komma hem med hela elever. Det gjorde vi också! Igår var vi i väg och i dag helt slut. Men det är alltid så värt det! Ännu roligare var det i år eftersom vi hade över 30 elever som aldrig åkt innan. Tänk att vi faktiskt ger dessa elever möjligheten att få prova åka samt den upplevelse som de får med sig. Känns bra! Men vilken dag, åkte i princip ett åk själv, annars var det att lära ut och hjälpa till hela dagen. Men det är ju det jag är där för. Fantistiskt roligt att se elevernas utveckling på bara den dagen! Smör för själen! Kan man ha ett bättre arbete? :) 

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-