Topp!

Mini och pellski efter ett FM- pass :) Mini och pellski efter ett FM- pass :)

Hur kan det redan gått en vecka till? Måndag, super måndag! Massa kunder som gav allt idag, nya och kära återseende efter semester och liknade! Fick en super intressant bok idag av en av mina kunder. Hur glad blir man inte av att hon på sin semseter tänker på mig och en bok som jag skulle uppskatta att läsa! Tack! Vallåsen med alla eleverna närmar sig också, var ju i Australien förra året när de var i väg, amen oj, känns konstigt att säga förra året, går inte en dag utan att jag tänker på Australien, man har en del av sig själv kvar där! Fantastiska minnen! Tillbaka till Vallåsen, ska bli kul att komma i väg och köra några åk, dock brukar min dag bestå mest av att lära ut, peppa, samla upp stavar och hjälpa till. Men det är ju min uppgift och det är kul att se eleverna så glada och fulla av inspiration. Veckan som varit, toppen vecka gällande min träning! Freak är bara förnamnet, men ååå hur skön känsla är det inte när man känner resultat av sin träning! Underbart! Massa burpees och squat, favvo 1 och favvo 2 :) Träningsvärken är ett faktum efter denna vecka! Kul att många tränat hos mig, kära voltigörer och vänner, det taggar verkligen igång en! Nya FM är också i full gång, känner att jag verkligen gillar det nya passet, kände mig lite ringrostig första gången jag körde det igår, men man kommer snabbt komma in i det! Man utvecklas hela tiden. Fick bra response på passet, härligt när det uppskattas! Nya personer med i utmaningen #300pass, vi blir fler! Keep up your good work guys! Önskar er en fantastiskt träningsvecka! Go for it! 

 

Jag är spänd, kanske nya utmaningar på G för min del! Beslutsångest! 

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-