Vi är ett gäng - 300 pass 2013

Måndag, måste säga att jag känner mig lite trött idag! Dock peppad för vad veckan har att erbjuda! Wiihoo, vi är nu 22 personer som antagit min utmaning om att köra 300 träningspass på ett år. Super kul, det gör att vi verkligen kan motivera varandra! Det finns kanske fler som antagit min utminaing men som inte berättat? Hur går det för er? Körde mitt pass nr 15 för året idag! Underbart! Känns fantastiskt när man kommit in i ett bra träningsstimm, med rätt planering, energi och återhämtning! Eller nja, jag slarvar lite med sömnen, måste ta tag i det, återhämtningen är precis lika viktig som träningen! När man tränar bryter man ner kroppen, för att komma tillbaka och återställas och framförallt kunna ta till sig träningen på bästa sätt för att utvecklas och bli bättre måste kroppen få återhämta sig! Som jag förklarar för mina elever i skolan, se det som en triangel, där varje hörn blir lika viktig för att lyckas och för att må bra! Hörnen består av, energi (mat), aktivitet (träning), vila (sömn, återhämtning) för att vi ska fungera på bästa sätt samt få ut max av våra prestationer. Så, som sagt, jag har två pass functional moves imorgon, morgon och kväll, därefter gäller det att se till att återhämta kroppen eftersom jag vill ju få ut så mycket jag kan av min träning! Viktigt att tillägga är också, ni måste variera er träning, allsidgt för att inte belasta samma delar av kroppen varje gång, samt variera er intensitet på passen! Kom gärna imorgon tisdag klockan 20.00 på mitt pass i Functional Moves på Kockum Fritid. 

 

Men nu är jag mycket spänd på hur det har gått för er? Hur många pass är ni uppe i ?

 

Glöm inte tagga: #300pass på instagram! Kör hårt mina vänner! 

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-