i fas

Känner mig i fas ,  9 dagar av Januari har passerat och vanliga rutiner är igång igen! Då mår jag bäst! Pass 9 idag, crossfit träning, underbart, gillar den höga intensiteten och mina favorit övningar stod på schemat, en hel del Squat och Burpees! Gillas! Det fullständigt kryllar av människor på gymmet och gruppträningen är full, över 60 personer på populär Body Pump, helt galet, MEN vilken stämning, härligt att se alla dessa motiverade och taggade människor. Men nu blir utmaningen att hålla dessa kvar och fortsätta motivera och inspirerar så det inte är slut med träning redan i slutet av denna månaden. Ser även fram emot att arbeta med kunderna på vår nya del, Easyline, ganska lätta maskiner att genomföra, eftersom man har utan vikt och arbetar med motstånd istället, man bestämer själv då också vilket tempo man ska hålla och hur hög intensiteten blir på träningen. Träningen består av koncentrisk träning där musklen arbetar i förkortning, koncentrisk träning ger heller inte lika mycket belasting på musklens fäste. Ska bli spännande att sätta igång cirkelträningen med mina kunder. Januari är en bra månad, sålde 30 pt timmar igår också - Boom! Ser fram emot att köra igång nya FM passet i mitten av januari, gårdagens deltagare såg riktigt laddade ut och gav allt, kul också att se hur deras utveckling av övningarna och passet i sig förbättrats och hur de idag får ut mer av övningarna när teknik och förståelse för övningen finns där. En del nya också som jag tyckte hängde på bra fast att jag nu skruvat upp nivån, dock har deltagarna alltid möjligheten att stanna kvar i nivå 1. 

Dagens: en ny matkeso favorit, olika sorters lök, rekomenderas!

 

Känns underbart att se alla era bilder på Instagram, vad ska ni träna imorgon? 

Tagga #300pass

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-