7 dagar - 7 pass

Utmaningen är i full gång, 7 dagar av januari och 7 träningspass gjorda! Bara 293 kvar, härligt! Körde box med eleverna under förmiddagen idag, roligt och de verkade ge lite extra faktiskt, härlig stämning också vilket gör att mitt idrottslärarhjärta klappar lite extra. Därefter ett gott pass i gymmet, övade på mina handstå, haha, lite sitter ju i men jag ska öva mer. Målet till sommaren är 10 steg framåt - handstandwalk. (jag går gärna bakåt när jag ska gå på händer) ;)

 

 

 

Så roligt ni som antagit min utmaning, grymmt peppande att vi är ett gäng som kör. Har du också tänkt köra? Berätta för mig, så kan vi motivera varandra! 

 

Hur många pass är ni uppe i ? 

 

Instagram #300pass  - Tagga Tagga Tagga ;) 

 

Idrottsglädje - Sofie 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-