Feeling good!

Dag 4 detta år och det känns toppen! Härlig ledighet har det varit och på måndag tillbaka till vanliga rutiner och oftast inte många minuter över på en dag! Läst elevernas inlämningar idag, skönt att få en del gjort. Också kört ett härligt pass på gymmet idag, super kul att den nya delen av gymmet öppnat och JA, måste säga att den nya display vi fått i dessa med TV, Radio, Web gör det lite enklare att köra på, härligt! Blev en del Burpees också, my favorite, Älskar Burpees! Som jag brukar säga till mina kunder:

 

- Om du inte tycker om den här övningen idag, då är det så här, "att då ska jag få dig att älska övningen" 

 

 

 

 Innan jag började träna för Tal i Australien var väll inte Burpees min favvo, men som sagt idag gör jag denna övning mer än gärna! Japp, utmaningen 2013 är igång, vilket innebär att pass 3 idag är klart! Körde med mina nya blåa Nike shoes, underbart passande och fin julklapp från HTA, topp! 

 

Så ja ett bättre avslut denna fredagskväll innan jag somnar i elevernas arbeten blev med en riktigt god sallad, mitt nu nya favorit te, coconut tea, SMAKA! Samt fullt insmord av mitt body butter jordgubb! Hoppar jag i säng med ett smile och doftande som en liten summer strawberry - fabulous :)

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-