2013 "Bring it on"

Nyår och 2:a Januari idag! Ett nytt år framför sig med nya möjligheter, nya utmaningar och nytt tänk! Jag kan bara sumera 2012 med ett ord - AMAZING! 2012 och framför allt Australien blev något jag aldrig kunde drömma om! Denna fantastiska plats, med alla dessa underbara människor jag fick lära känna och dess kunskap, minnen och upplevelse jag bär med mig! Det är lycka för mig! Det var även så roligt att få komma hem och göra all kunskap till verklighet, jag kommer ihåg än idag när jag hade mina första dagar i gymmet som personlig tränare! Man var helt ny och nervös, tänk vilken utveckling jag gjort i min roll under det här året. Tack alla ni som gett mig inspiration, chansen och stöd på vägen! Tack till alla kunder och Boot Campers samt till voltigörerna. Jag känner att jag hela tiden utvecklas som tränare, ledare  och lärare! Ni ger mig så fantastiskt mycket tillbaka! Känslan av att kunna ge något till andra och sprida energi, träningsglädje och motivation är det som driver mig. Jag vill mer hela tiden och försöker ta till vara på varje tillfälle. Jag försöker alltid se möjligheterna och hitta de positiva egenskaperna av alla de individer jag möter varje dag! Man är aldrig fulllärd, något nytt öppnar sig alltid.

 

2013 står och väntar på mig, jag är laddad och träningsmotiverad till 1000, bring it on! 

 

Ser fram emot alla nya utmaningar inför detta stundande år! Vad har det att erbjuda? 

 

Mina mål är nästan helt klara, lite finlir kvar :) Vad blir dina mål för 2013? 

 

Idrottsglädje - Sofie 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-