Inspirationsdag!

Glad, full med energi och massor av fler ideér :) Tack alla ni fantastiska ledare och tränare runt om i voltigeSverige som var med och gjorde inspirationsdagen till en lärorik dag! "Ni behövs alla där ute". Det måste bli fler utbildningsdagar, jag märkte hur många som sög åt sig all inspiration, kunskap och information man kunde och bara ville ha mer. Känns underbart att få stå där framme och inspirera andra, och delge av sig själv och sina erfarenheter samt all den kunskap jag fått med mig på vägen under alla dessa år som tränare, ledare och lärare. Jag njöt verkligen och pricken över i:et blir ju ändå all den energi jag får tillbaka av de som lyssnar, och som vill, och som delger all deras egen erfarenhet och kunskap, vilket gör att vi alla växer, och så gör även voltigeSverige! 

Att mötas på det här sättet och få höra om andras träningar och utmaningar och få höra att andra upplever eller känner likadant gör att man får en form av bekräftelse på att inget är konsigt eller ovanligt. Det ger också en trygghet i att allt inte alltid måste vara perfekt utan att man får misslyckas, vilket man lär sig väldigt mycket av. Det finns så många olika sätt att vara en bra ledare på och du måste hitta ditt sätt! Mycket kloka ord och tankar fick jag också höra i de workshops jag hade förberett för deltagarna där vi i grupp lyfte olika viktiga ämnen som vi diskuterade! Jag blir så varm inombords av att få veta att jag kan bidra med att ge andra ledare och tränare en plattform till att utveckla sina träningar för att gå framåt och kunna nå deras mål! All kunskap, erfarneheter och viktiga tankar som spreds under denna intensiva dag blir ett steg i rätt riktning till att bli ännu bättre. Vi måste fortsätta med att dela med oss av vår kunskap, erfarenhet och upplevelser runt om landet, det gör att vi tillsammans blir starkare och kan utvecklas samt att det bidrar till en tydligare helhet i vår voltigesport! 

 

Voltige är inte bara en sport, utan en livvsstil! 

Tränare och ledare - Keep up your good work! Ni är super viktiga! 

Tack för all positiv respose, det betyder mycket! 

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-