vad säger man? KUNG Zlatan

Mållös! Ja det måste jag idag säga att jag är! Fotbollen när det är världsklass! MEN fel uttyck när vi pratar Zlatan, för mållös är det sista han är idag när han levererar 4 mål mot England! Dock ja, fotboll är absolut en lagidrott, utan ett starkt och bra lag som jobbar ihop kommer man ingenstans. Men skit i laget idag, Zlatan är kung och ärligt man ser ingen annan! Inte just nu i alla fall, låt det får vara magi. Zlatans 4-2 mål är redan en klassiker och nog det snyggaste mål jag någonsin sett. Som sagt, idag gav fotbollen mig gåshud och jag gissar att det klart är kung Ibra som skulle vara den som gjorde det! Sommarens bok , var hans biografi och många skratt vill jag lova att jag fick! Mäktigt är det också att för bara några dagar sedan ta emot guldbollen på fotbollsgalan och sedan leverera som han gör idag, det är STORT, inget snack om att visa var skåpet ska stå och varför just han fick priset. Min fråga är ändå, kan någon, alltså individen, vara så överlägsen i en lagidrott där teamet är det viktigaste? Otroligt! Men Zlatan själv är oftast lagspelaren som berömmer och lyfter fram spelarna som spelat fram bollen till honom, idag dock fick vi se en Ibra dra av sig tröjan i ett glädjeutspel och ett mål som innehöll precis allt och som jag anser bara vara kung Zlatans egen förtjänst! Magiskt! 

 

Idrottsglädje - Sofie 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-