program för mig

Jag, Elin och Julia Svenskt mästerskap 2005 Jag, Elin och Julia Svenskt mästerskap 2005

Lyx! Idag fick jag ett roligt träningsprogram serverat för mig! Tack Elin! Riktigt roligt. Var några år sedan Elin och jag svettades, kämpade och utvecklade underbar voltige ihop i laget. Kul att köra ihop igen! Crossfit är hennes passion och hon hade satt ihop ett roligt pass. Dock hade hon med två av mina absoluta favorit övningar, vad vore livet utan benböj och burpees :) Bra för mig att någon annan kunde ge mig tips på min egen teknik, alltid viktigt, låt någon annan titta på din teknik, du kan själv inte se allt och det kan bara hjälpa dig till bättre, säkrare och mer utvecklande träning! Frivändning, sit-ups, benböj, burpees i 10 minuter! Lååååt svetten komma :) Mycket fokus på puls , dock bra teknik men mindre "snygga" övningar, kan jag nog behöva ibland när jag lätt kommer på mig själv utföra varje övning ofta ganska perfekt och med utförande, en gång voltigör, alltid voltigör, det sitter i en helt enkelt! :)

Tack för pappande och roligt pass, sushin därefter satt också som en smäck! 

 

Må väl!

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-