nå sina mål

Jo då så att! Fantastiskt, men också vemod! Personlig träning i sin helhet! Sluttester idag med en av mina kunder! Vilka resultat och vilken väg vi haft tillsammans. Imponerad och mycket stolt av hennes jobb, träning, träningsdagböcker, kost och all ny kunskap hon fått och det hon presterat. Total utveckling och tydliga resultat. Man kommer så nära varandra när man arbetat ihop flera veckor som också blir till månader. Mötet med en annan individ och upplevelsen av att kämpa, utmana, lyckas, gråta, tro, utvecklas och våga! Nu är det slut! Eller Nej, det har ju bara börjat! Steget för att skapa en annan livstil och välbefinnande där träning blir en naturlig del av vardagen och något som man längtar efter och kan känna sig bekväm med. 

 

Just AWESOME!

 

Idrottsglädje - Sofie

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-