lärande

Mer inspiration! I veckan har jag också varit på Sportlife och kört Functional Moves för Charlotte Althin. Hon var också medutbildare tillsammans med Magnus Ringberg under utbildningen. Fantastisk energi har hon, det bara lyser om henne när hon instruerar! Det är verkligen härligt att se! Hon har en väldigt genuin personlighet och ett tydligt sätt att förmedla träning som blir väldigt personligt! Jätte bra att nu få höra någon annan igen instruera passet, man plockar upp nya saker och man får en påminnelse, samt kan ransaka sig själv igen! Det gör att jag själv blir en ännu bättre instuktör. Väldigt lärorikt att gå på andras pass! Är imponerad också av hur man löser, en mycket liten sal och väldigt många som vill vara med på passet. Var några för många bokningar och det var svårt att få plats men det löser man. Bra att få känna på att få använda så liten yta som möjligt runt brädan istället för som vi är vana vid att ha mycket plats. Ja, detta underbara pass, känns i hela kroppen! 

Tack för ett bra pass Charlotte! 

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-