Pumpa

Ibland blir jag bara totalt galen av adrenalin kicken! Träning är så fantastiskt roligt! Att få ta ut sig och känna att det bränner i musklerna, känslan är bara obeskrivlig! Träningen kändes bara så bra idag!! Kände mig riktigt stark! Pumpade på med mina armhävningar, laddar för att komma in i samma trans som jag hade i Australien igen! Haha, vilken känsla det var då! 6 månader totalt engagerad i alla olika sätt av träning! Längtar tillbaka ibland! Men dock, svett, utmaning, utveckling och glädje! Kan det egentligen bli bättre? Bara en sådan dag, där träningen kändes som att sväva! Love it! Pumpa på ;) 

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-