Teamspirit

Riktigt roligt pass i söndags! Tobias och jag "Teamade" functional moves passet! Härligt pepp och kul att för köra ihop. Blir en annan stämning, helt plöstsligt är man två som ger 100% av sig själv för att förmedla rolig, utmanade och varierande träning! Bra också att dra nytta av varandra när den ena kan gå ut till de aktiva och peppa samt se hur tekniken ser ut, bra för alla och en stor hjälp på vägen. Man taggar också varandra samt lär sig av hur den andra gör, tänker och instruerar! Det gäller också att vara samspelta hela vägen igenom. Ett osäkert ledarskap ger osäkra aktiva. Alltså kräver mer planering och samstämighet för att förmedla ett bra pass. Dock är ändå någonstans energin och glädjen det som direkt lyser igenom! Vi avslutade passet med Tobias egnen låt, klart, bra att göra mer reklam för hans musik, bra är det ju också! Det får helt enkelt bli fler gånger som vi intar FM scenen tillsammans! Good work kompis! Tack alla ni som var med och tränade med oss idag och gav så mycket energi tillbaka :)

 

Idrottsglädje - Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-