Tagga till

Åååå, ny inspiration och en vecka riktigt inriktad på min egen träning! Känns underbart. Varit på SATS och provat deras "transformers" samt än en gång " GRIT " så himla bra träning, jag lovar man taggar till ...

Hög intensitet, utmaning och roligt! Kan ju inte bli bättre. Både transfomers och GRIT gör att man kan hitta och ta ut det lilla extra. Transfomers är olika stationer där man ger allt i ett visst antal sekunder, exempel, armgång, chins, dips, explosivitet/spänst för ben, rep som ska svingas, box osv GRIT är Les Mills koncept gällade riktigt hög intensiv träning under kort tid. Från start till mål tar du ut dig, jag har kört "styrkan," så man har ganska tung vikt och kör på tills man stupar, olika styrka för kroppen! TESTA är mitt tips! 

Ny input härlig urladdning i kombination med lite functional moves och 2 pass i gymmet drar jag på mina smile gropar och bara mår riktigt väl 

 

Bäst i veckan, armgång :)

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-