Motivation!

I helgen var Sandy hemma och vi körde en hård träning i hop denna helg. Det var dags att få träna ihop igen tyckte vi båda. Kan ju säga att man saknar det rejällt, hela lagkänslan och just att få kämpa, peppa och utmana varandra som ett team. Det är viktigt! Vi körde på med chins och dips. Gick ganska bra för mig också faktiskt, Sandy tryckte på mig och peppade mig till att göra den extra repsen för att kunna utvecklas. Och inte utan att de flesta i gymmet slog ett öga till Sandra när hon hur lätt som helst pumpade sina chins och dips som inget alls. Bara så bra! Ser att hon visar på resultat av träningen vilket är så roligt att se. Utmanade och utpumpande träning med en del skratt avslutade vi med intensiv stretching som den också fick en del uppmärksamhet av andra motionärer. Att både elit, och vardagsmotion syns i gymmet tycker jag är viktigt för att höja motivationen och kunskapen om hur man kan utvecklas och där kanske två olika världar möts fast med samma intresse och utövande av kroppsrörelse.

 

Bra tränat S :)

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-