Instruktör

VILKEN KICK!! Jag är totalt speedad efter mitt första riktiga Functional Moves pass. Vilken känsla det är att få stå på scenen och förmedla träningen som man verkligen gillar och står för. Ååå så roligt det var, jag njöt varje sekund. Dock är jag klart ringrostig, man får tänka till vid varje övning och har svårt att titta upp och se gruppen hela tiden, sedan babblar jag HELA tiden, haha mundiarée är en sak som är säker att jag har. Haha .. egentligen har jag ju full koll på att man kan inte ta in allt på en gång, kanske bättre jag säger en eller två saker till att börja med. Men jag blir så exalterad i nuet och bara körde på och vill ju så mycket. Men en sak vet jag, man kommer bli bättre och bättre för varje gång man kör. Fantastiskt roligt och bäst av allt, härliga motionärer som bara ger en tillbaka :)

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-