Inspire Convention Dk

Magnus Ringberg och jag "Body Release" Magnus Ringberg och jag "Body Release"

I helgen var vi iväg på träningsevent i Danmark! Underbar stämning och bara så inspirerende träning! Jag var ju super glad att Magnus Ringberg var där, finns nog ingen som inspirerar mig mer just nu med sina övningar, engagemang och sätt att förmedla sin träningsglädje på. Functional Moves fick ju bli favoriten denna helg! Dock väldigt tight efter eller på samma plats "Body Release" också det med Magnus R och ännu roligare blev det när jag assisterade passet med Magnus, härlig Kick! Vi körde också på klasser som Solido, Nike free power, kettelbell, TRX,  Boot Camp Burn samt MJ dedication dance m.m. Det bästa är att man får ny motivation och inspiration att arbeta vidare med sin filosofi och sätt att förmedla till andra. Riktigt skönt tyckte jag också att jag själv kunde känna utveckling i min egen träning utifrån det jag själv satt fokus på. Som sagt sprudlande blir man och jag tackar för en mycket bra helg med ny energi, ny kunskap och ett par super snygga Nikeskor! Awesome!

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-