Boot Camp Is On!

Boot Camp is on! Helt fantastiskt gäng som verkligen är där för att träna och utmana sig själv. Övningarna är olika från gång till gång. Ibland får deltagarna utmana sig själv samtidigt som man i vissa övningar måste se till att få med sig gruppen för att lyckas. Ibland får jag en "blick" som säger det mesta, men jag gillar det. Jag vet att deltagarna njuter när övningen är över och man känner att träningen verkligen ger något. Man börjar nu se och känna resultat, jag ser det, deltagarna känner det. Det är en stor utmaning för mig, alla ska utmanas, alla ska klara av, alla ska kunna få ut så mycket av passen som möjligt, fast att deltagarna har olika träningsnivå, olika förutsättningar och olika mål. Jag taggas av utmaningen och jag utvecklar övningarna hela tiden för att känna att jag hittat rätt. Glädjen sprider sig. Mitt team har hittat varandra, man känner sig bekväm och en trygghet. Alla vill ge lite extra för gruppen och jag hör motiverade rop hela tiden. Det är tufft, det är hårt men det är framför allt roligt! Den uppfattningen får jag av att coacha och leda mitt team genom hela passet från start till mål. 

Det pratas på mycket, ett socialt gäng joggar fram genom västra hamnens fina miljöer för att ta sig till platser för mer aktivitet. Ibland är det nästan helt tyst, orken att prata är borta, träningen har kört slut på deltagarna. I täten springer jag själv med pipan i högsta hugg! Mellan varven byter jag aktivitet och uppmanar till nästa övning. Vi fraktar material av olika slag, och vi anväder kroppsvikt i många lägen. Det sker också några inslag i pildammsparken! Förväntningarna och den mentala förberedelsen blir en stor del! Vad händer här näst? Kommer jag orka igenom passet? Ovisshet inför nästa övning, variation, utmaning, glädje, gemenskap, vilja och träningsglöd är några viktiga delar som kan innefattas inom begreppet - BOOT CAMP

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-