Känslosamt

Om jag lyssnar på min kropp vill jag egentligen bara skrika rakt ut! Jag kan inte riktigt förstå att jag inte ska vara där. Har varit inställd hela tiden på att det inte skulle bli av, men destu mer man närmar sig desto jobbigare blir det. Jag vill ju kunna finnas där,  jag vill ju kunna glädjas ihop,  jag vill att vi tillsammans går igenom de motgångar som kan uppstå och de fantastiska skratt och prestationer som kommer. Jag vill också vara med om den känslan då det räcker med att man tittar på varandra så vet man vad den andra tänker.  Jag vill finnas nära och kunna ge stärkande ord, kramar och coaching. Jag vill vara med om att se den blick som säger allt. Jag vill vara där för att se, känna och njuta av de resultat som träningen har gett och jag vill vara i den fantastiska idrottsstämning som verkligen har allt.

 

Jag känner stolthet inom mig! Vi finns i varandras hjärtan! 

 

Det dunkar intensivt inom en, man hör ett hästgnägg och mjuka taktfasta galoppsteg. Arenan vibrerar av hejarrop, nervösitet och total glädje på en plats där harmoni, med fysiskt aktiva vältränade atleter och stora vackra hästar möts  i från hela världen i en magisk helhet. 

 

"Don´t cry because it´s over, SMILE because it Happend" 

 

STORT LYCKA TILL NERE PÅ VM TJEJER och KILLE  

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-