Functional Moves@ instructor

Totalt inspirerad och trött i hela kroppen! Ännu mer förstärkning av min egen träningsfilosofi och mer till min övningsbank. Functional moves@ ett träningskoncept som ska blir fantastiskt roligt att få förmedla och coacha till människor. Man bara älskar kroppen som redskap att få arbeta med, man hittar muskler som man inte tränat på länge och man hittar nya sätt att använda sin kropp. Magnus Ringberg skapare av detta koncept förmedlade träningen och den kunskap han besitter med otrolig passion och proffsighet. Man totalt slukas av det han säger och förmedlar både verbalt och fysiskt, alla tankar bara snurrar. Längtar efter att få öva, öva och öva in dessa rörelser och arbeta vidare. Tankegången är fenomenal och genomtänkt i ett träningskoncept som jag verkligen anser har det mesta.  

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-