Totalt motiverad och inspirerad

Var ska jag börja? Hemma igen efter en helt fantastiskt tid i Australien! Obeskrlivligt- har det varit och det totalt bubblar inom mig med ny inspiration, motivation, kunskap och vilja att bara bli ännu starkare i min roll. "Att lära sig" , "ny kunskap" , "få bli bättre" är ord som gör mig glad. Totalt nöjd och jag spricker snart av allt nytt jag vill prova, utveckla och se resultat av. Fortfarande tar jag in och smälter det jag fått vara med om och varje dag poppar det upp nya minnesbilder i mitt huvud som gör att jag inte kan sluta att le.

 

Tillbaka i Malmö och på HTA- Kockum Fritid tar jag nu emot nya kunder både i gymmet och i våra fantastiska utemiljöer i Västra Hamnen. Sommaren kunde inte börja bättre! Kunderna tar till sig och uppskattar min glädje, variation och kunskap för att nå de mål vi har satt upp. Finns det egentligen något bättre än att få bra feedback och resultat av det man arbetar och brinner för? Samt att bara få se den underbara idrottsglädje och power som sprudlar varje vecka under de timmar vi har tillsammans! Jag vill bara ha mer!

 

Keep up the good work!

Ses vi i gymmet? Du har väll inte missat mitt sommar erbjudande på personlig träning?

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-