korta meningar om Mål&Måluppfyllelse

Varför sätter vi mål? Hur gör man för att uppnå sina mål? Viktiga frågor med många och bra svar! Har du inga mål har du svårare att prestera. Har du ingen utsatt plan för din träning har du svårare att motivera.  Som människa skapar man en längtan, ett brinnande begär och en strävan att nå sina mål! Ofta pratar vi om att sätta SMARTA mål! Specifika, Mätbara, Absoluta, Relevanta, Tidsbestämmda, Attraktiva. Bra mall att utgår ifrån när man skapar sina mål för att uppnå bäst resultat och fundera fram vad man utgår ifrån och vilken väg man ska ta.

Tänk igenom varför, hur, när? Ofta vill jag lägga in självförtroende också! Utan ditt eget självförtoende och vilja att lyckas och uppnå dina mål kan man inte komma långt. Du är dig själv närmast. 

 

"You only achieve what you believe"

 

Måluppfyllelse, och glädjen är total!  Att se resultat och att uppnå sina delmål på vägen till sitt huvudmål ger verkligen en kick. Jag kan känna, jag kan se och jag vet att jag blivit bättre. Ökat min kondition, ökat min styrka och ökat mitt välbefinnande. Helt fantastisk känsla! Addrenalinet bara pumpar på och jag vill bara ha mer och mer träning för att bli ännu bättre. När man klättrat upp för stegen och trillat ner några gånger, vilket man absolut gör med träning är resultaten pulshöjaren och det där lilla extra som sporrar. 

 

Keep up the good work! And smash it! Thats my goal and my motivation right now! 

 

Love it!

 

Idrottsglädje - Sofie 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-