Glädjen med att se utveckling och resultat

Ofta funderar jag på vad som är det bästa med att få vara tränare? Och nästan alltid kommer jag fram till att ett av svaren är att få hjälpa andra människor till att utvecklas och lyckas och tillsammans med sina adepter får uppleva den glädjen. Det är inte mycket som slår den känslan. Det är då man känner att man får så mycket tillbaka. Att få möjligheten att få sätta upp mål, planering, samt att få dela framgång och motgång och få utveckla och följa denna process gör tränar rollen till något unikt. Att få vara en förebild och ett föredöme och en viktig länk för att höja helheten är speciellt. Idag fick jag se tydliga resultat och utveckling av mina voltigörer och jag kan inte sluta att le. Fantastiskt! Det är nu man kan se att planen håller och att vi är på rätt väg till de mål vi satt upp. Det ger ökad motivation att bli ännu bättre och att fortsätta vår strävan. Det skapar automatiskt nya idéer och ett nytt tänk för att ta fler steg på utvecklingstrappan. Som jag alltid har sagt, har man som tränare adaptera som vill ge och kan motivera sig till 100 % för att lyckas med sina mål måste tränaren vara beredd på att ge 150 % då kan man gå hur långt som helst i den härliga värld som träning och sport i alla dess former innebär.

 

Vilja, motivation och glädje med träningen!

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-