Vaulting Bootcamp

"Adrenalinet pumpar och kroppen presterar till max. Fystesterna är här igen! Härligt när man får bära ut helt utslagna lagkamrater och voltigörer efter testerna :) Härligt att se allas vilja och styrka att pressa sig till max. Man blir verkligen peppad av att kunna ta sina egna resultat och därefter arbeta vidare för förbättring"

 

Haha japp, voltigörerna kallar det "vaulting bootcamp" har jag lyckats då? Vi får väll se! Nya fystester idag, ska bli spännande att se om där skett någon förändring och hur vi nu ska arbeta vidare med deras individuella träningsprogram för att ta ännu ett steg.

 

Finns det något bättre än att svettas och kämpa tillsammans? Att vara individuell voltigör men ändå ha träningskamrater att utvecklas med tror jag är super viktigt. Den sociala biten av träningen är en stor del för många och måste finnas där om man ska hålla motivation och inspiration vid liv. Det märks tydligt på de träningar jag har färre eller fler voltigörer. Man påverkar varandra väldigt mycket, inte minst har jag mycket erfarenhet av det gällande lagvoltigen. Men också nu gällande individuell voltige och hur viktiga träningskompisar är för en. Jämförelsen mellan varandra kan ibland bli märkbar och leda till komplikationer eller spärrar för individer, men det kan ibland också vara bra att man har någon att jämföra sig med. Men det viktigaste är att fokusera och utveckla sina egna resultat och se och känna att man lyckas själv och försöka bortse från och jämföra sig med hur det går för alla andra. Det vinner man mest på!

 

Du kan arbeta med att bli bättre själv men inte med att påverka motståndare på samma sätt! Motivera och peppa varandra så tar alla minst ett steg i rätt riktning. Fairplay, vinner i längden både för dig själv och dina motståndare.

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-