Tillbaka på hästryggen

Voltige, världens bästa voltige, idag har jag själv voltigerat igen! Galet att det nästan är ett halv år sedan vi tillsammans i laget sprang ut från EM arenan i Frankrike i Le mans efter en mycket bra final omgång. Älska voltige när den är som bäst i fantastisk harmoni med hästen. Ännu mer känsla får man när man befinner sig i Australiens fantastiska natur och solljus. Kändes som jag flög, kändes som jag svävade, kändes verkligen som jag var ett med hästen. Voltige kan ibland vara obeskrivligt, takten, harmonin, kontrollen över ett stort levande djur, spänningen, balansen, automatiseringen, utvecklingen, rädslan, glädjen!!

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-