Våga för att vinna!

Varför är människor rädda för att misslyckas? Om vi inte vågar misslyckas kan vi aldrig heller vinna! Att misslyckas gör en stark, att våga misslyckas gör att man blir bättre, att inse sina misstag ger utveckling! Ibland undrar jag varför man är rädd för att misslyckas, man är rädd för vilka konsekvenser det ger, men konsekvenserna kan man aldrig veta innan! Varför finns ångesten? Vem är ångesten för egentligen? Vad är egentligen det värsta som kan hända? Är det så farligt om man tänker efter? Vem är det i så fall farligt för? Det är en del frågor som är viktigt att ställa sig själv! Speciellt som idrottare, våga göra fel! Du måste göra fel för att lära dig och komma vidare. Desto mer rädd du blir för att misslyckas, desto större blir din ångest och desto svårare blir det att komma framåt. Våga för att vinna! Chansa för att lyckas! Tro på dig själv!

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-