Totalt slut

Jag kunde knappt stå på benen, blöt av svett och med andan i halsen kröp jag ut från gymmet efter min pt pressat mig till utmattning, dock hade jag ett leende på läpparna. Fantastiskt! Att komma till den nivån när man är på väg att spy eller när man känner att kroppen inte orkar bära en längre kräver oftast att man har någon som peppar och pressar en. Att nå till sin yttersta nivå då man innerst inne vet att det ger som mest, ger en riktig kick att klara av och besegra. När man inte tror man orkar mer, har man mer vilja och mer kraft att lyckas övervinna allt, fast att det känns som att kroppen bara skriker att man inte orkar mer och kan gå i sönder vilken sekund som helst. Kroppen orkar inte den sista armhävningen eller de sista sekunderna utan varandra. Tillsammans som ett team kämpar man med sin pt och det känns som att man kan klara av det mesta. Känslan av att ligga ner på golvet spyfärdig med andan i halsen och helt blöt av svett tycker jag är obetalbar.
Man har gett allt av sig själv och tömt kroppen, utmattad och lycklig!

 

 

Idrottsglädje - Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-