Löparsteg Sydney Harbour

Fantasin är viktig för motivationen och när fantasin slår in får man en kick! Australiens aktiva klimat ger en inspiration till träning. Du lockas av atmosfären, klimatet och de fantastiska platser din träningsrunda kan passera. Överallt ser du idrottsglädjens och hälsans olika tränings och motionsformer spegla individer.
Utsatta träningsstationer eller låt fantasin utnyttja naturens egen gång för att effektivisera din träning för mer resultat. Låt Sydneys Oprahus trappor bli backträning eller varför inte parkens träd för dips. Din utsikt när du kommer joggande är slående vacker och ditt löpsteg blir lätt och du flyger fram!

 

Morgondagens löpträning genom Sydneys parker och harbour med solen som stekte och en helt klar blå himmel var underbart. Skönt att springa med ett leende på läpparna hela vägen! Nere vid Oprahuset stretchade vi och njöt av Sydneys morgonsrund i samband med dagens tuffare pass upp och ner i dess trappor. Längs harbour kanten fick vi solen i ögonen för att sedan springa in i parkernas skugga och höra trädens papegojor sjunga för oss i takt med vattnets gluckande. Ett stopp till för att dricka ur fontänerna innan vi löpte vidare mot rundans slut och en fantastiskt start på denna dag i Sydney!

 

Idrottsglädje - Sofie 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sis » Sparkle - like a star:  ”åh jag är mållös, dina ord är så fina! kunde inte sagt något bättre, love you si”

  • Syster » Lördag - Olympiska lyft:  ”så enkla att till och med du fick för dig att baka! ;) måste testas!”

  • syster » Januari , #300pass:  ”hoppas du rockade crossfitpasset idag hjärtat! super pt pass, ny inspiration och..”

  • Malin » #300pass , utmaningen i hamn :):  ”Bra jobbat! Själv körde jag mitt 303:e pass igår kväll i Idre på längdskidor. Sn..”

  • Joakim » #300pass, november:  ”Har nu tränat 299 pass, detta året! (19/11) ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-